В умовах сьогодення знання іноземних мов є не тільки запорукою успішної кар’єри, а й показником освіченості людини, можливістю спілкуватися з іноземцями та знаходити друзів в усіх куточках світу. Крім того, людина також пізнає звичаї та традиції країни, мову якої вивчає, знайомиться з її історією та культурою. Недарма кажуть: «Нова мова –новий світ». Отож вивчення іноземної мови – крок до самовдосконалення!
      22 травня 2024 року відповідно до плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації у Хмельницькій області в межах засідання обласної фахової секції викладачів іноземних мов відбувся вебінар з теми «Формування навичок використання сучасних освітніх інструментів».
       У засіданні взяли участь 34 викладачі з 22 ЗПО області.
     Координатор обласної фахової секції Лариса Щавінська розкрила питання формування навичок використання сучасних освітніх інструментів на уроках англійської мови.
    Наступним етапом засідання було обговорення результатів обласного конкурсу знавців іноземних мов «Моя професія – моє майбутнє».
Марина Половинкіна, викладач Вищого професійного училища №25 м. Хмельницького, поділилась з колегами досвідом участі у міжнародних проєктах і конференціях.
    Гостею вебінару була Ірина Малярова, старша методистка компанії «Лінгвіст», яка розкрила питання «Scaffolding Techniques for Language Skills».
     Під час вебінару викладачі отримали нові ідеї з використання різних сучасних освітніх платформ для вивчення іноземних мов, практичні рекомендації щодо впровадження стратегії Scaffolding в освітній процес. Також учасники засідання отримали сертифікати від компанії «Лінгвіст» та National Geographic Learning щодо опанування освітньої стратегії Scaffolding.

Від admin