Відповідно до плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області 1 червня 2023 року в рамках роботи обласної фахової секції викладачів іноземних мов відбувся вебінар на тему  «Активні методи навчання на уроках іноземної мови»

     У заході взяли участь 27 викладачів із 22 ЗПО області.

    Вланим досвідом з професійного спрямування на уроках іноземної мови поділилась з учасниками вебінару Неля Маргошина, викладачка ДНЗ «Хмельницький центр ПТО сфери послуг.

      Лариса Кушнір, викладачка ДНЗ «Ярмолинецький агропромисловий центр професійної освіти», розкрила тему вивчення нового лексичного матеріалу та презентувала власну методичну розробку.

    Крім того, наступним етапом вебінару було знайомство з міжнародною освітньою лабораторією «Tatarov Lab» та перегляд відеофрагмента Міжнародної конференції для викладачів іноземної мови «Методика викладання часових форм дієслів в англійській мові».

    У рамках роботи вебінару Лариса Щавінська, методистка напряму загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області, підвела підсумки обласного конкурсу знавців іноземних мов «Моя професія – моє майбутнє».

Від admin