Традиційно старт кожному новому навчальному року дають засідання обласних фахових секцій  викладачів загальноосвітньої підготовки ЗПО.

    Проведення таких зустрічей  полягає в тому, щоб визначити пріоритетні напрямки роботи у новому навчальному році, проаналізувати підсумки роботи за минулий навчальний рік, відзначити досягнення, позитивне в роботі педагогічних колективів, а разом з тим загострити увагу на помилках та прогалинах в роботі, намітити шляхи вирішення проблем, що стоять сьогодні в умовах військового стану перед викладачами загальноосвітньої підготовки ЗПО.

     11-14 вересня 2023 року НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області організовані  віртуальні зустрічі на тему «Організаційно-педагогічні умови забезпечення якості навчання учнів ЗПО з предметів загальноосвітньої підготовки».

    Відкрила роботу обласних фахових секцій директорка НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області Людмила Шевчук.

       Вебінари проведено  для:

  • заступників директорів  з навчальної роботи, (координатор секцій – Тетяна Сидоренко, методист);
  • викладачів іноземної мови, зарубіжної літератури, захисту України, фізичної культури (координатор секції – Лариса Щавінська, методист);
  • викладачів історії України, всесвітньої історії, громадянської освіти (координатор секції – Юлія Ворона, методист);
  • викладачів інформатики (координатор секції – Людмила Лужняк, методист);
  • викладачів  української мови та літератури (координатор секції – Галина Тимощук, методист).

      У заході брали  участь педагоги із 22 ЗПО області.

     В рамках роботи вебінарів обговорювались особливості організації освітнього процесу у 2023/2024 навчальному році у ЗПО з предметів загальноосвітньої підготовки, оцінювання результатів навчання, особливості електронного обліку освітнього процесу, організації освітнього процесу  з використанням форм дистанційного, змішаного навчання тощо.

     Педагоги також мали можливість ознайомитись з кращим досвідом своїх колег, брали участь у практичних заняттях.

       Зустрічі відбулися за участю освітніх партнерів.

      Матеріали вебінарів стануть науково-методичним забезпеченням організації освітнього процесу у закладах  професійної (професійно-технічної) освіти.

Від admin