Відповідно до плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників  у Хмельницькій області 07 червня 2023 року в навчально-практичному центрі з професії «Монтажник гіпсокартонних конструкцій» за технологіями ТДВ «Сініат» на базі Вищого професійного училища №4 м. Хмельницького проведено семінар для педагогічних працівників професій будівництва та паперового виробництва з теми «Створення сучасного освітнього середовища для підготовки кваліфікованих робітників професій будівництва та паперового виробництва».

    У заході взяли участь 18 педагогів із 10 навчальних закладів області, у яких здійснюється підготовка кваліфікованих робітників професій будівництва.

   Про реалізацію проєкту щодо створення навчально-практичного центру з підготовки кваліфікованих робітників за професією «Монтажник гіпсокартонних конструкцій» учасникам розповів Сергій Михайлов, директор Вищого професійного училища №4 м. Хмельницького.

    З можливостями щодо надання освітніх послуг у навчально-практичному центрі присутніх ознайомила Тетяна Кот, завідувач НПЦ.

      Аліна Козловська, майстер виробничого навчання Вищого професійного училища №4 м. Хмельницького, провела майстер-клас із використання сучасних інструментів ТМ OLEJNIK J L при виконанні опоряджувальних робіт.

     Під час зустрічі Наталія Півторацька, методист НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області,  зосередила увагу учасників семінару на особливостях реалізації компетентнісного підходу в професійній підготовці учнів ЗП(ПТ)О та презентувала присутнім основні тенденції розвитку будівельної галузі в Україні.

        Також під час засідання було презентовано навчальний електронний курс «Технологія шпалерних робіт».

         Крім того, після завершення семінару всі учасники отримали сертифікати.

       Матеріали семінару розміщені на вебсайті НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області, зберігаються на електронних носіях у бібліотеці Центру.

Від admin