12 вересня 2024 року відповідно до плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області відбулось засідання обласної фахової секції викладачів фізичної культури на тему: «Організаційно-педагогічні умови забезпечення якості освітньої підготовки учнів ЗПО з фізичної культури».
      У засіданні взяло участь 26 викладачів із 22 ЗПО області.
   Під час засідання Тетяна Бойко, заступник начальника Хмельницького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, розкрила питання щодо нормативно-правового забезпечення предмета «Фізична культура» на 2024/2025 навчальний рік та організацію і проведення фізкультурно-оздоровчих, спортивно-масових заходів серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
    Лариса Щавінська, методист напряму загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області, ознайомила викладачів з методичними рекомендаціями щодо викладання фізичної культури у 2024/2025 навчальному році, з веденням документації та оцінюванням здобувачів освіти.
       На завершення засідання учасники обговорили пропозиції до плану роботи обласної фахової секції на 2024/2025 навчальний рік.

Від admin