Триває практичне навчання тренерів кулінарних Хабів, зокрема майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти Хмельницької області, організоване Департаментом освіти та науки Хмельницької ОДА спільно з Науково-методичним центром професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області на базі ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг».
     Майстрині-тренерки Ірина РЯБА, Олена ЗІНЧУК та Валентина ДОЛИННА навчають чотирнадцять учасниць готувати для здобувачів освіти здорову їжу, яка відповідає сучасним стандартам. Під час навчання кожна учасниця готує на стандартному та інноваційному обладнанні по 10 страв, які пропонуються для шкільного харчування. Такі підходи дозволять адаптувати технологію приготування страв під умови харчоблоків закладів освіти.
       Вітаємо учасниць – «агенток змін» з успішним підвищенням рівня професійної компетентності.

Від admin