Відповідно до плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області 13 березня 2024 року в межах роботи обласної фахової секції викладачів фізичної культури відбувся вебінар на тему «Планування навчального матеріалу на уроках фізичної культури».

     У заході взяло участь 30 викладачів з 22 ЗП(ПТ)О області.

  Методист напряму загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області Лариса Щавінська розкрила тему планування навчального матеріалу на уроках фізичної культури.

     Начальник відділу Хмельницького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Тетяна Бойко ознайомила викладачів з вимогами щодо організації та проведення фізкультурно-масових заходів серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які передбачені Календарем Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України на 2024 рік та Всеукраїнським Планом проведення спортивних та спортивно-масових заходів серед учнів і студентів на 2023-2024 н.р. «Пліч-о-пліч».

   У рамках роботи семінару П.П. Дрозда, викладач Вищого професійного училища №36 с. Балин, поділився досвідом використання смуги перешкод на уроках фізичної культури.

Від admin