Впровадження навчальної програми «Компанія» від Junior Achievement Ukraine триває. Понад 200 здобувачів освіти  заснували та успішно запустили 27 мінікомпаній, які   вже налагодили випуск та продаж власної продукції. Наразі, учасники мінікомпаній активно готуються до виставки- ярмарки, яка відбудеться 14 квітня 2024 року у м. Хмельницькому.

   Також, попереду у майбутніх підприємців участь у віртуальних виставках, регіональному та національному конкурсах, а  кращих у фестивалі підприємницьких ініціатив GEN-E в Катанії, Італія.

   Проміжні результати роботи учнівських міні-компаній були презентовані викладачами, які впроваджують даний проєкт у ЗПО на онлайн зустрічі, проведеній 5 березня 2024 року на базі НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області.

   Учасники вебінару обговорили етапи підготовки до завершення діяльності учнівських мінікомпаній, поділилися проблемами які виникають в ході реалізації проєкту, досвідом роботи, здобутками та планами на майбутнє. 

  За підсумками роботи вебінару буде створено інтерактивну мапу, яка узагальнить досвід ЗПО щодо діяльності учнівських міні-компаній.

Від admin