Важливим напрямом діяльності Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області є методичний супровід професійного розвитку педагогів системи професійної освіти.

    Відповідно до графіка курсів підвищення кваліфікації з 22 по 26 квітня 2024 року проведено ІІ етап курсів підвищення кваліфікації для викладачів загальноосвітніх дисциплін (суспільно-гуманітарного циклу) закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

     Навчальні заняття проведено у змішаному форматі, а саме з 22 по 24 квітня у режимі онлайн, а 25 квітня 2024 року за очною формою для слухачів підвищення кваліфікації здійснена педагогічна практика на базі Хмельницького професійного ліцею. Під час педагогічної практики досвітом роботи щодо викладання загальноосвітніх дисциплін поділились: Інна Василівна МАТВЄЙЦЕВА, викладачка української мови та літератури, англійської мови Державного навчального закладу «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг», та Ірина Володимирівна ІВАШКО, викладачка української мови та літератури Хмельницького професійного ліцею.

   Водночас, викладачі суспільно-гуманітарних дисциплін ЗП(ПТ)О області  мали змогу ознайомитися з музейною експозицією, присвяченої боротьбі за незалежність України з початку ХХ століття до сьогодення, та інноваціями, впровадженими у Хмельницькому професійному ліцеї.

Від admin