25 квітня відбувся регіональний конкурс 32 мінікомпаній з Хмельницької області,  які долучилися до програми «Компанія», та рік працювали над створенням та реалізацією своїх продуктів.

     Заклади професійної освіти були представлені 28 командами  https://view.genial.ly/65f2c7bebaf1d3001459d091/guide-kompaniya.

      Під час конкурсу кожна з мінікомпаній представила  результати діяльності, а оцінили їх роботу за відповідними критеріями компетентне журі у складі: Ганни Баздирєвої (власниця 2 салонів краси), Тетяни Казанцевої (практикуючий експерт з бухгалтерії та податків для мікро, малого та середнього бізнесу), Сергія Катеринича (рroduct Owner для Digital Manufacturing рішень від компанії SAP), Віталія Мироніва (співзасновник мережі магазинів брендового дитячого одягу та інтернет-магазину Ilovemommy.com.ua).

         Журі оцінювали не лише бізнес-ідею, а й те як вдалося її реалізувати, яку продукцію виготовляє учнівська мінікомпанія, як просуває її на ринок, чи має успішні продажі та наскільки переконливо може презентувати свій бізнес-проєкт.

        За результатами конкурсу:

       Саме ці команди будуть представляти Хмельниччину   в Національному конкурсі «JA Компанія року 2024»  та матимуть можливість поборотися за право показати свій продукт на міжнародному рівні.

        Додатково, змагалися та отримали перемогу в номінаціях команди:

      За час участі у програмі «Компанія» її учасники   надзвичайно виросли професійно і ментально. Вони стали більш впевненими в собі і в тій справі, якій присвячують свої сили та розум. А головне вони почали думати і діяти як підприємці.  Адже саме перед учнівською молоддю  стоїть непростий виклик відбудовувати та розвивати успішну процвітаючу країну.

Від admin