10 травня  2023 року Науково-методичним центром  професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників  у Хмельницькій області було організовано засідання  робочої групи  на базі Вищого  професійного училища №25 м.Хмельницького   щодо впровадження в освітній процес  Державного освітнього стандарту з професії «Агент з постачання».

    У засіданні взяли участь викладачі загальнопрофесійної, професійно-теоретичної підготовок та майстри виробничого навчання Вищого  професійного училища №25 м.Хмельницького  та   Державного навчального закладу “Ярмолинецький агропромисловий центр професійної освіти.”

     Під час зустрічі координаторка обласної фахової секції Галина Соленцова проаналізувала Державний освітній стандарт  з професії «Агент з постачання» та зосередила увагу на оновленому змісті освітніх компонентів, формуванні результатів навчання на основі переліку ключових і професійних компетентностей та їх опису.

      На засіданні було обговорено специфіку впровадження нового стандарту з професії «Агент з постачання» та розроблення робочих навчальних планів. Представники закладів поділились своїми напрацюваннями та пропозиціями. щодо розподілу годин на професійні компетентності в межах годин кожного результату навчання.

        На завершення заходу педагоги окреслили подальші напрями роботи щодо розробки змісту навчальних програм та створення якісного освітнього  контенту, відповідно до оновленого освітнього стандарту.

Від admin