Відповідно до спільного плану роботи Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації та Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області, з метою поширення кращого педагогічного досвіду, виявлення творчого потенціалу педагогів та підвищення рівня навчально-методичного забезпечення викладання професійної та загальноосвітньої підготовок у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області проведено обласний конкурс на кращий освітній контент у ЗП(ПТ)О. Своїми творчими напрацюваннями поділилися педагоги з 23 ЗП(ПТ)О області та представили понад 140 конкурсних матеріалів.

  На конкурс було подано кращі навчальні електронні посібники, практикуми, робочі зошити, навчально-методичні комплекси та навчальні відеоматеріали, створені педагогами ЗП(ПТ)О області. Різноманітність презентованих на конкурсі ідей спонукала членів журі досить виважено підійти до визначення переможців інноваційного змагання. Кращі напрацювання були визнані та відзначені наказом НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області від 29.03.2023 року №10-од «Про підсумки обласного конкурсу на кращий освітній контент у ЗП(ПТ)О».

   Авторські матеріали переможців Конкурсу будуть розміщені на електронних освітніх ресурсах обласних фахових секцій педагогічних працівників ЗП(ПТ)О і в електронній бібліотеці Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області.

   Щиро вітаємо педагогів-переможців обласного конкурсу на кращий освітній контент у ЗП(ПТ)О, бажаємо їм і надалі інтелектуального та творчого зростання. Профтехосвіта Хмельниччини гордиться своїми талановитими та сумлінними педагогами, які неодноразово стають переможцями різноманітних конкурсів, та представлять хороші результати, напрацювання, здобутки перед обласною атестаційною комісією ІІІ рівня.

Від admin