05 квітня 2023 року Науково-методичним центром  професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників  у Хмельницькій області було організовано засідання  робочої групи щодо впровадження в освітній процес  Державного освітнього стандарту з професії «Кравець» на базі ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг».

   У засіданні взяли участь досвідчені викладачі та майстри виробничого навчання ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг».

    Під час зустрічі координаторка обласної фахової секції Галина Соленцова проаналізувала Державний освітній стандарт  з професії «Кравець» та зосередила увагу на оновленому змісті освітніх компонентів, формуванні результатів навчання на основі переліку ключових, загальних і професійних компетентностей та їх опису.

      За результатом роботи робочої групи визначено  перелік та назви предметів та навчальних модулів загальнопрофесійної, професійно-теоретичної, професійно-практичної підготовок,  кількість годин на кожний освітній компонент за результатами навчання.

      На завершення заходу педагоги окреслили подальші напрями роботи щодо розробки змісту робочих навчальних програм та створення якісного освітнього  контенту, відповідно до оновленого освітнього стандарту.

Від admin