Відповідно до плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації  інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області 26 вересня 2023 року відбулося спільне засідання обласних фахових секцій директорів, заступників директорів з навчально-виробничої роботи та старших майстрів ЗП(ПТ)О Хмельницької області на якому розглянуто питання належної організації освітнього процесу у 2023/2024 навчальному році .

У засіданні взяли участь керівники 22 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

 

Під час заходу опрацьовано наступні  питання:

  • пріоритетні напрями освітньої діяльності закладу професійної (професійно-технічної)  освіти у 2023/2024 навчальному році;

  • оновлене нормативно-правове забезпечення освітнього процесу ЗП(ПТ)О;

  • зміни в атестації педагогічних працівників та роботі атестаційної комісії ЗП(ПТ)О;

  • єдина атестаційна система;

  •  вимоги до розроблення навчально-планувальної та ведення облікової документації для організації навчання з професій за ДОС на основі модульно-компетентісного підходу.

Також окреслено завдання для забезпечення ефективної роботи обласних фахових секцій керівників у прийдешньому навчальному році.

Для додаткового опрацювання інформації та використання у роботі, інформаційні та презентаційні матеріали зустрічі розміщено на вебсайті та ютубканалі НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області. 

 

 

Від admin