Відповідно до плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області 27 вересня 2023 року відбулося спільне засідання обласних фахових секцій педагогічних працівників металообробних та електрорадіотехнічних професій на якому розглянуто питання створення сучасного освітнього середовища для підготовки кваліфікованих робітників .

У засіданні взяли участь педагоги з 10 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Під час заходу опрацьовано наступні питання:

  • завдання педагогічних працівників ЗПО щодо створенні сучасного освітнього середовища для підготовки кваліфікованих робітників;

  • навчально-методичне забезпечення професії;

  • створення електронних курсів в оболонці Articulate Storyline 3;

  • вимоги до розроблення навчально-планувальної та ведення облікової документації для організації навчання з професій за ДОС на основі модульно-компетентісного підходу.

Для забезпечення ефективної роботи обласної фахової секції у новому навчальному році було визначено завдання, над якими працюватимуть педагоги.

Для додаткового опрацювання інформації та використання у роботі матеріали зустрічі розміщено на вебсайті та ютубканалі НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області. 

Від admin