В діяльності закладів професійної освіти Хмельниччини чільне місце відводиться як вивченню інноваційного педагогічного досвіду, так і популяризації власних успішних практик підготовки майбутніх фахівців. Це відбувається через різні форми роботи і засоби комунікації в сучасному інформаційно-освітньому середовищі. Ефективною формою такої діяльності є участь у  міжнародних освітянських виставках «Сучасні заклади освіти» та «Інноватика в сучасній освіті», які цьогоріч проводилися дистанційно.

    Відрадно, що за підсумками Тринадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-2022»  профтехосвітяни Хмельниччини отримали почесні нагороди. 

    ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти» удостоєний Гран-Прі «Лідер професійної (професійно-технічної) освіти». 

   А Науково-методичний центр професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області, Вище професійне училище №25 м. Хмельницького, Грицівське вище професійне училище №38, ДПТНЗ «Лісоводський професійний аграрний ліцей», ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей» нагороджені золотими медалями у номінації «Реалізація ефективних моделей підвищення якості професійно освіти» за презентовані кращі освітні практики щодо впровадження інноваційних підходів у підготовку кваліфікованих робітників.

   Також усі учасники виставки відзначені дипломами НАПН України і ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» за активну участь у розбудові національної освіти та популяризацію освітніх, наукових та інноваційних досягнень.

  Дякуємо організаторам виставки за можливість взаємозбагатитися інноваційними ідеями, проєктами, досвідом, налагодити ефективну співпрацю із прогресивними закладами і установами, отримати сучасний інструментарій для впровадження інновацій в освітній процес.

Від admin