24 листопада Науково-методичним центром професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області  проведено семінар-практикум для заступників директорів з навчально-методичної роботи та методистів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з теми «Дотримання нормативних вимог при організації та проведенні атестації педагогічних працівників ЗП(ПТ)О».

   Галина Тимощук, методистка НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області, опрацювала з учасниками семінару-практикуму нормативно-правові документи, які регламентують питання атестації педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти,  ознайомила з  ключовими аспектами підготовки та проведення атестації педагогів ЗП(ПТ)О, основними вимогами щодо ведення методистами планувально-звітної документації.

   Під час заходу учасникам роз’яснено методичні рекомендації щодо порядку визнання та обліку сертифікатів, отриманих педагогами у різних суб’єктів підвищення кваліфікації. Методичні рекомендації оприлюднено у науково-методичному віснику «Професійна освіта» №1-2 (54-55)/2020, електронній бібліотеці Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області.

    Досвід роботи щодо планування засідань атестаційної комісії та вивчення професійної діяльності педагогічних  працівників у міжатестаційний період презентувала Любов Андрєєва, методистка Вищого професійного училища №4 м. Хмельницького, голова обласної фахової секції.

   Олена Шамралюк, методистка НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області, зосередила  увагу учасників секції на регіональних формах представлення та поширення кращого досвіду педагогічних працівників.

   Матеріали семінару-практикуму розміщені на сайті НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області (сторінка «Методичні заходи», на блозі методистів ЗП(ПТ)О області, зберігаються на електронних носіях у бібліотеці установи.

Від admin