10 листопада 2022 року під керівництвом координатора секції  Миколи Стасюка,  методиста Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників  у  Хмельницькій  області,  проведено засідання  обласної фахової секції педагогічних працівників   професій «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», «Рихтувальник  кузовів» ,  з теми «Формування інформаційно-освітнього середовища  для опанування професій «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», «Рихтувальник кузовів».

У засіданні взяли участь 35 педагогів з 11 навчальних закладів, в яких здійснюється підготовка кваліфікованих робітників професій «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», «Рихтувальник кузовів».

Під час заходу опрацьовано наступні питання:

  • Організація освітнього процесу в умовах правового режиму воєнного стану: нормативні вимоги
  • Оновлення матеріалів дидактичного забезпечення з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», поповнення блогу обласної фахової секції та питання ведення навчально-планувальної та облікової документації.
  • Освіта , перепідготовка та інклюзія: трансформація під час кризи.
  • Розвиток людського капіталу та ринків праці .Основні проблеми трансформації професійної освіти під час війни. (Конференція. Освіта ,підготовка та інклюзія: трансформація під час кризи)
  • Презентація новоствореного вебсайту НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій обл.

Для додаткового опрацювання інформації та використання у роботі, інформаційні та презентаційні матеріали зустрічей.

Від admin