Відповідно до плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації  інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області на 2023 рік 12 квітня 2023 року проведено в режимі онлайн «Єдиний методичний день» НМЦ ПТО ПК із закладами професійної (професійно-технічної) освіти області з актуальних питань організації освітнього процесу.

  Під час заходу розглянуто питання щодо можливостей ЗП(ПТ)О Хмельницької області у реалізації Стратегії комунікації з питань європейської інтеграції України на період до 2026 року.

   У зустрічі взяла участь засновниця та президентка Академії професійного розвитку, кандидатка психологічних наук, дійсна членкиня НПА Зоя Гаркавенко. Зоя Олександрівна представила напрями діяльності Академії професійного розвитку та презентувала програму підвищення кваліфікації для адміністрацій закладів освіти «Органайзер для директора». Керівники закладів мали змогу познайомитись із змістом модулів «Стратегічне управління закладом освіти», «Стратегічне управління персоналом» , «Лідерство у керуванні закладом освіти», «Партнерство як умова розвитку закладу освіти» та «Інновації та управлінська практика». Керівники закладів професійної освіти відзначили актуальність зазначеної проблематики, адже сучасний управлінець має бути мобільним, конкурентноздатним, вміти презентувати  заклад  на ринку освітніх послуг, уміти використовувати знання для розв’язання управлінських проблем, уміти здобувати, аналізувати та використовувати інформацію, генерувати нові ідеї, а рівень сформованості управлінської компетентності керівників безпосередньо впливає на  професійну діяльність.

      Матеріали онлайн зустрічі розміщено на вебсайті та ютуб каналі НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області.

Від admin