Відповідно до   плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області 22 червня 2022 року проведено засідання  обласної фахової секції у режимі он-лайн для  педагогічних працівників опоряджувальних професій з теми «Застосування сучасних виробничих та педагогічних технологій при підготовці кваліфікованих робітників опоряджувальних професій».

У засіданні взяли участь 15 педагогів з 6 навчальних закладів, в яких здійснюється підготовка кваліфікованих робітників опоряджувальних професій.

Координатор секції Н. Півторацька  ознайомила  учасників вебінару з новими  підходами до розробки освітніх стандартів  П(ПТ)О, методикою розробки освітніх програм, інформацією про створення кваліфікаційних центрів, про повні та часткові кваліфікації та ін.

Учасники засідання ознайомились з можливостями новоствореного веб-сайту НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області, який презентувала О. Шамралюк.

У ході засідання  Т. Кот представила свої педагогічні інновації у застосуванні навчального посібника «Малярні та опоряджувальні роботи» виробничої компанії «Снєжка».

На завершення вебінару Н. Півторацькою було  окреслено напрями подальшої роботи обласної фахової секції.

Від admin