5 травня на базі НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області відбулася онлайн зустріч із методистом Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Наталею Білоус  та представниками ЗПО з метою інформування  педагогів  щодо порядку та особливостей проведення в 2022 році зовнішнього незалежного оцінювання.

Наталя Білоус, методист Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти, ознайомила з особливостями ЗНО-2022, характеристиками мультипредметного тесту, який покликаний одноразово (у 2022 році) замінити традиційне тестування.

В рамках роботи  вебінару Алла Смалюк, методист лабораторії науково-методичного забезпечення управлінської та виховної роботи НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області ознайомила учасників зустрічі з вимогами щодо написання мотиваційного листа, який при вступі у ЗВО та ЗФПО в умовах війни матиме дещо вищу цінність.

Тетяна Сидоренко, завідувач лабораторії загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області ознайомила з результатами участі учнів ЗПО у сесії ЗНО-2021. Також обговорили «Методичні рекомендації  щодо окремих питань завершення 2021/2022 навчального року» (наказ МОН № 290 від 01.04.2022 р.).

Для використання у роботі учасники отримали інформаційні та презентаційні матеріали.

Матеріали онлайн зустрічі розміщено на вебсайті та ютуб каналі НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області.

Від admin