24 травня у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області в рамах засідань фахових секцій практичних психологів і соціальних педагогів ЗП(ПТ)О було проведено інструктивно-методичну нараду щодо підготовки звітності про роботу у 2021/2022 навчальному році.

Внаслідок війни в Україні розширився спектр професійних обов’язків практичних психологів і соціальних педагогів наших закладів, збільшилась кількість суб’єктів, які потребують психологічної підтримки та соціально-педагогічного супроводу.

Фахівцям служби доведено та роз’яснено лист ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» від 03.05.2022 № 22.1/10-511 «Про підготовку аналітичної довідки щодо діяльності психологічної служби у системі освіти України».

Важливим є те, що практичні психологи і соціальні педагоги ДНЗ «Хмельницький центр ПТО сфери послуг», ДНЗ «Вище професійне училище №11 м. Хмельницького», Вищого професійного училища №25 м. Хмельницького долучені до апробації аналітичної довідки комп’ютерної програми «Автоматизована інформаційна система «Я – психолог»».  Саме через дану  програму ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» планує у наступному 2022/2023 навчальному році здійснювати аналіз звітності фахівців психологічної служби усіх закладів освіти.

Від admin