31 травня у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області в рамах засідань фахових секцій практичних психологів і соціальних педагогів ЗП(ПТ)О було проведено вебінар на тему «Психологічна підтримка учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану».

В сучасних умовах психологічної підтримки потребують не тільки учнівська молодь, педагогічний персонал, адміністрація закладу та батьківська громадськість. Фахівці психологічної служби ЗП(ПТ)О також надають  психологічну допомогу внутрішньо переміщеним особам, військовим ЗСУ та членам їхніх родин.

Координатор обласних фахових секцій практичних психологів і соціальних педагогів Наталія Сиско, к.психол.н., опрацювала з учасниками вебінару техніки самодопомоги першої лінії, які є дієвими при стресових ситуаціях, тривозі та паніці.

Проведене засідання дало змогу ознайомитися з успішними практиками колег, спробувати цікаві методики і техніки, які фахівцями психологічної служби ЗП(ПТ)О будуть використані при роботі із клієнтами.  

Від admin