Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної військової адміністрації  від 10 жовтня 2023 року № 222-од на базі НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області 14 та 16 листопада відбулися обласні Інтернет-олімпіади з математики та іноземної мови  (англійська мова) серед учнів ЗПО з використанням системи відеоконференції Zoom.

   Учасники змагань виконували завдання підготовлені з використанням онлайн–конструктора тестів  Оnline Test Pad.  Обласна Інтернет-олімпіада з іноземної мови передбачала також усний тур, під час якого учасники мали змогу показити свої навички говоріння.

    Проведенню олімпіад передувала велика організаційна робота. Була проведена робоча онлайн-нарада для заступників директорів з навчальної роботи ЗПО, викладачів, осіб, які здійснювали технічну підтримку у проведенні олімпіад. Навчальні заклади для  учасників облаштували зручні робочі місця, оснащення яких дало змогу оргкомітету і журі спостерігати за роботою учасників в режимі онлайн.

    Оцінювання учнівських робіт було здійснено професійним журі, яке складалось з кращих викладачів ЗПО м. Хмельницького.

    В Інтернет-олімпіаді з математики брали участь 21 учень ЗПО області. Кращі результати показали учні ДНЗ «Полонський    агропромисловий центр професійної освіти», ВПУ № 25 м.  Хмельницького, ВПУ №36 с. Балин, Хмельницького професійного ліцею, ДНЗ «Деражнянський центр професійної освіти».

     В Інтернет-олімпіаді з іноземної мови (англійська мова) брали участь 22 учня ЗПО області. Кращі результати показали учні ДНЗ «Хмельницький центр ПТО сфери послуг», Хмельницького професійного ліцею, ДПТНЗ «Красилівський професійний ліцей», ВПУ №4 м.  Хмельницького.

Дякуємо викладачам, які результативно підготували учасників олімпіад!!!

Вітаємо наших переможців, пишаємося їхніми успіхами!!!

Від admin