Спільнота профтехосвітян Хмельниччини пишається нашими талановитими учнями, які демонструють високий рівень знань з української мови та літератури.

    03 лютого 2024 року в очній формі відбувся четвертий (фінальний) етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

     Цьогоріч конкурс було присвячено 210 річниці від дня народження Великого Кобзаря, який залишається для молодого покоління символом високої духовності та нового етичного мислення. Творчий конкурс дав можливість учасникам змагань вкотре звернутися до поетичного спадку Тараса Шевченка, продемонструвати високий рівень своїх літературних та філологічних здібностей.

    У фіналі конкурсу змагалися 744 знавці української мови та літератури із закладів загальної середньої,  професійної (професійно-технічної) освіти,  фахової передвищої та вищої освіти.

   Приємно відзначити, що серед конкурсантів системи професійно-технічної освіти НАУМЮК Максим Миколайович, учень першого курсу Хмельницького професійного ліцею електроніки, посів ІІІ місце у четвертому (фінальному) етапі ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (наказ МОН України від 26.03.2024 № 398).

    Щиро вітаємо Максима з перемогою, а також  висловлюємо вдячність Інні Миколаївні БРОДЗЯНСЬКІЙ, викладачці української мови та літератури, яка навчає Максима і розвиває його творчі здібності. Вітаємо та висловлюємо вдячність усьому педагогічному колективу ліцею на чолі з директором Анатолієм Івановичем РОСКВАСОМ, які створюють умови у закладі для вільного розвитку та реалізації талантів обдарованих учнів.

   Зичимо мирного неба, творчого натхнення, плідних успіхів та нових звершень!!!

Від admin