28 червня 2023 року Науково-методичним центром професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області було організовано засідання робочої групи щодо впровадження в освітній процес ЗПО області  навчальної програми «Компанія» від Junior Achievement Україна Junior Achievement Україна в підготовку здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти, що спрямовується на здобуття  підприємницької компетентності та набуття навичок відкриття власної справи.

    Засідання відбулось на базі ВПУ №25 м.Хмельницького. У ході засідання координаторки обласної фахової секції з предмета «Технології» Тетяна СИДОРЕНКО, Інна КИРИЛЮК проаналізували зміст навчальних програм, зокрема модуля «Основи підприємницької діяльності» предмета «Технологія» та  навчальної програми «Компанія». Викладачки предмета «Технологія», що увійшли до робочої групи, обговорили специфіку впровадження програми та вимоги до підготовки навчально-плануючої документації.

   У ході засідання розроблено проєкт освітньої програми з предмета «Технології» та робочого поурочно-тематичного плану  з навчального модуля «Основи підприємницької діяльності»  з інтеграцією навчальної програми «Компанія».

Від admin