Однією зі складових підвищення якості діяльності закладу професійної освіти є використання цифрового інструментарію в управлінні освітнім процесом. На сьогодні, це питання має велике значення для забезпечення оптимальності управлінських рішень. У пріоритеті, як завжди, забезпечення сприятливих умов для розкриття й розвитку особистісного потенціалу головних учасників освітнього процесу – здобувача освіти та педагога.

   Саме з проблеми створення та впровадження в освітній процес навчального закладу електронного розкладу занять 22 березня  2023 року відбувся вебінар директорів, заступників директорів з навчально-виробничої, навчальної роботи, старших майстрів ЗПО. У ході зустрічі Світлана Коломійчук, методист НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області  опрацювала з учасниками вимоги щодо складання розкладу у ЗПО. 

   Наталія Шевчук, заступник директора з навчальної роботи Хмельницького професійного ліцею,  Катерина Дзьобань, методист Грицівського ВПУ №38 та  Віктор Петров, інженер з охорони праці ВПУ №36 с. Балин презентували свій досвід роботи з використання  онлайн програми “Розклад Нова Школа” при плануванні освітнього процесу у ЗПО. 

   З можливостями  програми Microsoft Excel для складання розкладу занять учасників вебінару ознайомила Наталія Кочаток, заступник директора з навчально-виробничої роботи ВПУ №25 м. Хмельницького. 

   Олександр Тютюнник,  заступник директора з  навчальної роботи ДНЗ «Полонський агропромисловий центр професійної освіти» оглянув цифрові інструменти для складання розкладу “Розклад-Про”, “Timetable”, “Ректор”.

   Розробники онлайн програми “Розклад Нова Школа” долучилися до роботи вебінару.

Матеріали онлайн зустрічі розміщено на вебсайті та ютуб каналі НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області. 

Від admin